Evenemang

21 maj

Nätverksträff för medlemsorganisationer

Hur kan du använda AI för att rekrytera och engagera? Det är precis vad vi kommer att prata om under uppföljaren till den senaste succén med nätverksträff för medlemsorganisationer. Fyll på med kunskap och mingla med branschkollegor – vi ses i maj!

Ikon klocka

När?

Tisdagen den 21 maj klockan 11.00–15.00

Kartpin ikon

Var?

Consid, Kungsgatan 2 i Stockholm

Ikon skärm med inställningar

Hur?

Du får kunskap, nya kontakter, lunch och kaffe på maten

Ikon med en ballong

Pris?

Helt kostnadsfritt

Sitevision och Consid bjuder in till en lärorik dag där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter och utbyta erfarenheter med liknande verksamheter.

Rek.ai Länk till annan webbplats. besöker oss för att berätta om hur du kan använda AI för att stärka den digitala medlemsresan. Dessutom berättar en stor medlemsorganisation och ett politiskt parti om hur de jobbar med digitala lösningar för att rekrytera och engagera medlemmar.

Anmäl dig – och dina kollegor – senast tisdagen den 14 maj. Vi ses!

Om Sitevision och Consid

Sitevision och Consid har levererat flera digitala lösningar, till medlemsorganisationer och förbund, som är skapade i Sitevisions hybrida CMS. Consids fokus på insikter och målgrupper tillsammans med möjligheterna som Sitevision skapar att effektivt kommunicera med medlemmar genom hela kundresan gör projekten unika och framgångsrika. Sitevision har marknadens mest nöjda kunder sen 2009. Lär känna oss på sitevision.se och consid.se Länk till annan webbplats.

Anmäl dig till nätverksträff






Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev